marți, 15 ianuarie 2013

Parfumuri bizare

Va spuneam ieri pe pagina noastra de facebook despre un parfum cel putin bizar. Se numeste 1. Wode Paint Boudicca iar la pulverizare coloreaza intr-un albastru cobalt exceptional. Nu m-as fi gandit la o asemenea posibilitate dar e o chestiune cel putin inedita. Inspiratia creatorului a fost mitul reginei Boudicca. Legenda spune ca regina si tribul ei se vopseau cu un albastru colbalt inainte de lupta pentru a inspaimanta adversarul. Partea buna e ca dupa cateva minute de la pulverizare, culoarea de cerneala dispare. Cei care l-au incercat spun ca e distractiv dar in acelasi timp foarte interesant. Recunosc ca l-as incerca de distractie. :) 
Asadar, mi-am propus sa continui lista cu parfumuri bizare ca sa va minunati si voi cu mine. 

2. Secretions Magnifique este un parfum al casei Etat Libre d'Orange, o casa recunoscuta pentru parfumurile cu denumiri neconformiste si arome....well, cel putin ciudate. Acest minunat parfum este marketat ca mirosind a sange, sperma, saliva. La o analiza mai atenta a review-urilor de pe o binecunoscuta enciclopedie online a parfumurilor din toata lumea am mai aflat urmatoarele: "miroase ca un spital, metalic, sangeriu", "ma numar printre cei care l-au incercat si isi doresc ca acest amestec sa nu fi vazut vreodata lumina zilei, miroase a oua stricate", "mi-a intors stomacul pe dos si am simtit o nevoie urgenta de a merge la toaleta", "primul sniff iti da senzatia ca tocmai ti-a fost implantat un cutit ascutit in creier". Astea sunt doar cateva dintre review-uri. M-am distrat de minune citindu-le si m-a facut sa-mi doresc sa-l incerc. Pe raspunderea mea, of course :))


3. Vulva Original este prezentat ca fiind un produs parfumat si nu un parfum in sine. Producatorul spune ca are o aroma vaginala menita sa creasca stima de sine a celui care o poarta. Well, nu stiu ce sa zic,  stima mea de sine n-are nevoie de parfum vaginal :)


4. Funeral Home este un parfum al Demeter's Fragrance Library. Contine un amestec de flori clasice: gladiole, crini, crizanteme si mahon menit sa te duca cu gandul la ultima inmormantare la care ai asistat in copilarie. No comment. 


5. Burger King Body Spray - Flame a fost lansat de Burger King, are aroma de carne si e considerat "un veritabil instrument de seductie". Evident, nu este recomandat vegetarienilor. 


6. Stilton Cheese Perfume a fost lansat sub denumirea de Eau de Stilton de catre producatorii branzei Stilton pentru a "recrea aroma pamantie si fructata a branzei Stilton intru-un parfum". Mda, eu stiu sigur ca n-as vrea sa miros a branza. 


Nu stiu ce parere aveti voi dar mie mi se par cu adevarate bizare si neconformiste. Si putin bolnave, admit. :))2 comentarii:

Anonim spunea...

Chiar sunt :)) si eu m-am amuzat si oripilat putin ;) e interesant articolul, totusi.

Macy spunea...

Unele sunt amuzante, dar altele cam scarboase doar citindu-le. In afara de cel care coloreaza, nu vreau sa incerc nici unul:)

Trimiteți un comentariu

 

Esentele Ameliei Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.